Incepand de astazi, abonatii Orange care isi doresc cel mai nou model de iPhone au acces in premiera la programul Top Upgrade, prin care pot folosi cel mai nou telefon iPhone, dupa fiecare lansare.

In program se pot inscrie clientii Orange, persoane fizice si mici intreprinzatori, care detin un abonament cu valoare mai mare de 14 euro si o vechime in retea de cel putin 12 luni.

Top Upgrade este disponibil impreuna cu abonamentele Orange Me fara telefon (Orange Me 11, Orange Me 17 sau Orange Me 23), incheiate pentru o perioada de minim 24 de luni, si nu presupune un avans pentru plata telefonului. Astfel, la accesarea programului, clientii trebuie doar sa isi aleaga tipul de abonament dorit si modelul de iPhone.

In functie de modelul ales, alaturi de abonament, pe factura lunara va fi inclusa o taxa fixa de chirie pentru utilizarea telefonului, cat si asigurarea Premium a telefonului, in valoare de 10 euro.

In fiecare an, dupa lansarea noului model Apple, clientii inscrisi in program vor putea merge in orice Orange shop pentru a beneficia de telefonul nou. Pentru a primi noul model, acestia vor returna telefonul existent. Totodata, se va resemna contractul de abonament, pentru a mentine inscrierea in program.

Citeste si:
Apple a lansat iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max
Apple a lansat noile modele...

In prezent, in programul Top Upgrade, sunt disponibile urmatoarele modele: iPhone 7 32 GB, iPhone 7 128 GB, iPhone 7 256 GB, iPhone 7 Plus 32 GB, iPhone 7 Plus 128 GB si iPhone 7 Plus 256 GB.

Programul Top Upgrade este disponibil exclusiv in magazinele Orange si se adreseaza abonatilor Orange care isi doresc sa se bucure de smartphone-ul iPhone atat in prezent, cat si la aparitia urmatorului model.

Principalii concurenti ai Orange sunt Vodafone, Telekom, precum si RCS&RDS si Telekom.

Citeste si:
Cu ce noi solutii pentru small offices vine Orange Romania
Cu ce noi solutii pentru...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
In ce startup-uri a investit Orange Fab