Astfel, cu noile abonamente Mega National 7,10 si 15, in valoare de 7, 10 si respectiv 15 euro, clientii Vodafone pot comunica cu prietenii din orice retea, atat prin apeluri, cat si prin SMS-uri.

Noua structura, care include exclusiv minute si SMS-uri nationale, ofera utilizatorilor un mai bun control al costurilor si o mai mare libertate de comunicare, sustin oficialii Vodafone.

Utilizatorii cu nevoi suplimentare de navigare online pot adauga, pentru abonamentele Mega National 10 si 15 una dintre extraoptiunile Smartphone, ce includ 300 sau 600 MB, precum si extraoptiunile BlackBerry Start si Advanced.

De astazi, utilizatorii noi ai serviciilor de internet pe tableta, laptop si PC beneficiaza de trafic nelimitat noaptea, intre orele 23.00 si 06.00, la viteza maxima, pentru abonamentele Internet Nelimitat Plus, Extra si Profesional.

Abonatii primesc viteza dubla dupa expirarea traficului inclus, de la 128kbps pana la 256kbps, pentru abonamentele Internet Nelimitat Extra si Profesional.

Special pentru abonatii serviciilor de Internet Nelimitat, noua tableta cu sistem de operare Android Vodafone Smart Tab II 7” este disponibila gratuit, cu pachetul Internet Nelimitat Profesional, incheiat pe doi ani, in valoare de 19 euro/luna.