Cea mai noua versiune a jocului video Call of Duty, Black Ops II, a inregistrat in primele 24 de ore de la lansare incasari record de peste 500 de milioane de dolari, depasind veniturile obtinute in cinematografe din intreaga lume de francizele de succes Harry Potter si Star Wars, relateaza Mashable.com.
“Cred ca titlul din acest an (Black Ops 2 – n.red) va fi cel mai mare dintre toate cele patru de pana acum”, sustine Bobby Kotick, CEO-ul publisherului Activision Blizzard.

Jocul Call of Duty, lansat pe 12 noiembrie pe platforma Steam si disponibil de pe 13 noiembrie in magazinele de retail, are o tematica militara, transpusa in viitor, o continuare a povestii titlurilor lansate in ultimii ani de publisherul american.

Lansarea vine cum nu se poate mai bine, sarbatorile de Craciun fiind o perioada extrem de importanta pentru vanzarile de jocuri video. Potrivit unui analist la firma Piper Jaffray din Minneapolis, vanzarile din primele 24 de ore reprezinta de obicei 25%-35% din incasarile totale pana in decembrie.

Call of Duty: Black Ops 2 este disponibil atat pe PC (Windows), cat si pe consolele Playstation 3, Xbox 360 sau Wii U.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri