Actorul american Kevin Spacey va interpreta rolul principal in urmatoarea editie a jocului video "Call of Duty", ce va fi lansata pe 4 noiembrie, informeaza bbc.co.uk, citat de Mediafax.

Trailerul pentru urmatoarea editie a acestui joc, intitulata "Call of Duty: Advanced Warfare", a fost lansat oficial pe YouTube si il arata pe starul american plimbandu-se, nervos, printre cativa ofiteri.

In acest joc, actorul american interpreteaza rolul directorului unei companii militare private care ataca Statele Unite.

Trailerul se incheie cu logourile Microsoft si Xbox One, urmate de data la care noul joc video din seria "Call of Duty" va fi lansat.

Jocul este editat de Activision si a fost creat de compania Sledgehammer Games.

Citeste si:
Amber, studio romanesc de video gaming, afaceri record in 2018
Amber, studio romanesc de...

Seria "Call of Duty" a fost lansata in 2003 pe PC si s-a extins ulterior pe console si dispozitive mobile. Aceasta este considerata una dintre francizele de jocuri video cu cele mai mari vanzari din lume.

Actiunile din primele editii ale jocului - "Call of Duty", "Call of Duty 2" si "Call of Duty 3" - au loc in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Incepand cu editia "Call of Duty 4: Modern Warfare", lansata in noiembrie 2007, editorii jocului au decis ca actiunea sa fie plasata in prezent sau in viitor.

Jocul "Call of Duty: Advanced Warfare" va fi lansat pe 4 noiembrie 2014.

Citeste si:
Blockchain pentru jocuri video: cum arata proiectul lansat de Ripple
Blockchain pentru jocurile...

Kevin Spacey a castigat doua premii Oscar, pentru interpretarea sa din filmul "American Beauty" si pentru evolutia sa din "Suspecti de serviciu/ The Usual Suspects".

Actorul american s-a remarcat recent interpretand rolul politicianului lipsit de scrupule Frank Underwood in drama politica "House of Cards", produsa si difuzata de platforma online Netflix.

Pentru acest rol, actorul american a fost laudat de criticii de specialitate si a fost nominalizat la Globul de Aur si la Primetime Emmy.

Citeste si:
Cinci jocuri video care au fost sursa de inspiratie pentru filme
Cinci jocuri video care au...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Dupa 15 ani, Ubisoft isi muta sediul din Bucuresti