Practic, platforma integreaza canale precum voce, sms, video-apel, USSD care se integreaza, optional, si cu Yahoo Messenger, Twitter, aplicatii Smartphone.

“Am creat aceasta platforma deoarece tehnologiile evolueaza foarte rapid iar utilizatorii le adopta cu o alta viteza decat capacitatea corporatiilor de a le integra in solutiile proprii de comunicare. Incercam sa rezolvam aceste aspecte prin implementarea unei solutii multiprotocol, care poate raspunde rapid oricaror provocari tehnologice viitoare ('future proof")", declara Dan Boabes, CEO SimPlus.

Managerul a mai spus in cadrul conferintei wall-street.ro "Bancile in noua economie" ca principalul avantaj al acestei platforme este legat de costuri si adaptarea la piata locala.

Compania ofera solutii de afisare pentru televiziune, micropayment - abonamente la ziare, abonamente IPTV, jocuri de televiziune, solutii de dating, mobile content. In 2010 SimPlus lansa, in exclusivitate pentru Romania, plata transportului in comun prin SMS.

Citeste mai multe despre platile prin SMS in textul: Bancile in noua economie: cum se adapteaza la noile trenduri tot ecosistemul platilor digitale