"In acest an, compania a investit doua milioane de euro, la care se vor adauga inca doua milioane de euro in 2013. De asemenea, actionarul majoritar, Turk Telecom, a aprobat investitii suplimentare intre 6 si 10 milioane in proiecte de dezvoltare. Practic, investitiile aferente anului viitor pot ajunge la 12 milioane de euro", a spus Evers.

El a adaugat ca numarul angajatilor va creste cu pana la 20%. In 2011, numarul mediu al salariatilor Euroweb Romania a fost de 83 de persoane.

In primele noua luni veniturile companiei au avansat cu 4%, la 8,4 milioane de euro, pentru prima oara in ultimii patru ani. Operatorul de telecomunicatii atribuie rezultatele obtinute anul acesta schimbarii strategiei si echipei manageriale.

Euroweb Romania este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicatii pentru clienti business si operatori de telecom.

Din 2010, actionarul principal indirect al Euroweb Romania este Turk Telekom.

Citeste si:

Potrivit Registrului Comertului, actionarii operatorului roman sunt TT International Holding BV (Olanda) - 99,96%, alaturi de Eugen Rusu - 0,01%, Cristina Frent Lung - 0,01%, Elena Jugariu - 0,01% si Gheorghe Rusu - 0,01%.

Euroweb Romania are un capital social de 3,21 milioane de lei.

In 2011, compania a raportat afaceri de 34,81 milioane de lei, in scadere cu 1,2%, si a trecut pe pierderi, care au atins 5,1 milioane de lei, de la un profit net de 1,27 milioane de lei in 2010.

Printre concurentii Euroweb se numara Romtelecom, prin divizia dedicata de wholesale, GTS Telecom si Prime Telecom.