Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, lanseaza un nou portofoliu de abonamente pentru IMM-uri, preturile fiind cuprinse intre 7,44 si 80,6 de euro pe luna (cu TVA).

Noul portofoliu este disponibil pentru contracte noi, dar si pentru clientii de business existenti care doresc sa isi reinoiasca contractele, pentru 12 sau 24 de luni. Clientii isi pot activa abonamentele in toate magazinele Cosmote si ale partenerilor, precum si prin canalele de vanzari directe ale operatorului.

Oferta este valabila pana la 28 februarie 2013.

„Am creat pachete personalizate cu scopul de a intampina varietatea de nevoi de comunicare ale intreprinderilor mici si mijlocii”, a declarat Panos Makris (foto), directorul comercial al operatorului.

Abonamentul XXL Plus (de 80,6 euro pe luna fara TVA) include minute nelimitate in grup, trafic de date national nelimitat si minute nationale nelimitate. Incepand cu abonamentul L (22,32 de euro pe luna cu TVA), clientii de business au trafic de date in roaming inclus.

Cosmote a inregistrat o crestere puternica pe segmentul de business in ultimii ani, la finalul trimestrului al treilea din 2012 compania raportand o crestere de 32% a bazei de clienti de business comparativ cu aceeasi perioada din 2011.

Operatorul, parte a grupului grec OTE, avea aproximativ 6,4 milioane de clienti la finalul lui septembrie anul acesta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Ce ar trebui sa urmaresti daca vrei sa ai succes cu o afacere mica