Pachetul analogic are pana la 60 programe de televiziune si costa 25 lei lunar, iar pachetul digital are pana la 100 canale TV , in valoare de 29 lei. Pachetul Digital poate fi completat cu optiunea Adult, in valoare lunara de 1 leu, optiune care contine canale pentru adulti. Compania ofera echipament SD pentru receptie digitala in custodie.

Cele doua pachete noi inlocuiesc in oferta operatorului pachetul analogic de tip “baza” si pachetul digital “extra” (respectiv pachetul format dintr-un abonament de baza completat cu extraoptiunea “Extra”).

Abonatii fostelor pachete digitale “extra” si ai extraoptiunii “extra” vor avea in continuare de optiunea “Adult” si vor primi o reducere cu 2 lei a tarifului lunar, urmand sa plateasca 30 de lei in loc de 32 lei, incepand cu decembrie 2012.

Tarifele mentionate contin TVA si alte tarife asociate incluse.

Pentru fostele pachete digitale "baza" si "baza special" nu se aplica modificari de tarife.

RCS&RDS este cel mai mare operator de televiziune si internet de pe piata locala, cu afaceri de 478,7 milioane de euro si pierderi nete de 2,9 milioane de euro in 2011. De asemenea, compania este unul dintre cei mai mari operatori din regiune, operatorul avand activitati si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia.