Bitdefender 2013, declarat produsul anului de institutul austriac AV-Comparatives

Versiunea Bitdefender 2013 lansata de Bitdefender, cel mai mare producator romanesc de securitate informatica si unul dintre cei mai mari jucatori la nivel global, a fost desemnata ''Produsul anului'' de catre institutia austriaca independenta de analiza AV-Comparatives.

''Ritmul in care sunt dezvoltati noi virusi este din ce in ce mai alert, astfel incat tehnologiile antivirus lente au destul de putin loc pe piata”, a declarat Viorel Canja (foto).

Bitdefender a obtinut un punctaj maxim in opt din cele noua runde de testare care au evaluat, printre altele, performanta in eliminarea softului periculos, detectia atacurilor de tip phishing si performanta in conditii similare celor reale.

Bitdefender a fost lansat in 2001 de sotii Florin si Mariuca Talpes, iar acum este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de securitate IT, produsele companiei fiind folosite de peste 400 de milioane de utilizatori din toata lumea. Cea mai mare piata in privinta volumului de vanzari este Statele Unite, dar compania inregistreaza cresteri semnificative si pe piete precum Australia sau Japonia.

Sursa foto: Bitdefender

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri