Iron Man ajuta compania chineza TCL sa concureze cu Apple si Samsung pe piata smartphone-urilor

Eroul de film Iron Man va ajuta compania chineza TCL sa concureze Apple si Samsung Electronics pe piata aparatelor smartphone, potrivit unui acord al producatorului din China cu Paramount Pictures, relateaza Bloomberg.

Conform acordului, personajul Tony Stark, interpretat de Robert Downey Jr, va folosi in al treilea film Iron Man produse ale TCL. Unele functii reale, precum intercatiunea aparatelor mobile cu televizoarele, vor fi replicate in film.

TCL, care mai produce camere video digitale si aparate pentru prepararea orezului face orice este posibil pentru a urca pe piata, strategie urmata de-a lungul deceniilor de producatori japonezi de electronice si automobile.

Alaturi de ZTE, Huawei Technologies si Lenovo Group, TCL vrea sa creasca vanzarile si credibilitatea brandului prin convingerea cumparatorilor din strainatate ca smartphone-urile sale sunt la fel de avansate ca cele oferite de liderii pietei.

Potrivit companiei de analiza a pietei Gartner, in acest an vor fi vandute la nivel mondial 1,2 miliarde de smartphone-uri, depasind recordul de 821 de milioane de unitati atins in 2012.

TCL, fondata in 1981, produce aparate electrocasnice, echipamente de telecomunicatii si electronice de consum. Pe langa produsele sub brand propriu, compania mai fabrica televizoarele Thomson si telefoane mobile Alcatel.

Sursa foto: imdb.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri