"Am acceptat pozitia de manager comunicare corporativa zona SEE (Corporate Affairs Manager), in echipa Danone Romania, de la finalul lunii ianuarie 2013", a afirmat pentru wall-street.ro, Cristina Popescu.

Practic, managerul va coordona comunicarea pentru Danone pentru Romania, Bulgaria si Grecia.

Responsabilitatile Cristinei Popescu vor fi temporar asumate de Ana Sisu, specialist senior in PR in cadrul Romtelecom.

Popescu s-a alaturat Romtelecom in 2005, ca manager de relatii cu presa. Din anul 2006 a devenit director de relatii publice, iar de la inceputul anului 2011 raporteaza directorului general de pe pozitia de director de comunicare.

Managerul a coordonat in cadrul Romtelecom o echipa de noua oameni care se ocupa de comunicare externa (relatii cu presa si online), comunicare interna si activitatile de CSR. Cristina Popescu a avut si rol de purtator de cuvant pentru Romtelecom, conform site-ului companiei.

Citeste si:

Inainte de 2005 a fost director de relatii publice la Ministerul Comunicatiilor.

Cristina Popescu este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti si are o experienta de peste 10 ani in comunicare.

Danone Romania este cel mai mare jucator de piata locala a lactatelor, cu afaceri de circa 120 de milioane de euro in 2011. Compania face parte din grupul Danone, prezent in 120 de tari, unul dintre liderii mondiali din industria alimentara, detinand locul 1 in lume in fabricatia de produse lactate proaspete si locul 2 in lume in domeniul apelor minerale imbuteliate si a alimentatiei pentru bebelusi.