29 Ianuarie 2013

Vodafone aduce un italian in locul lui Mihai Ghyka in functia de director pe segmentul consumer



Andrea Rossini (42 de ani) va fi de la 1 martie noul director pe segmental consumer, el inlocuindu-l in functie pe Mihai Ghyka, cel care a ocupat aceasta pozitie in ultimii doi ani si care se retrage din companie la finalul lui februarie.

Andrea Rossini a lucrat anterior in cadrul Vodafone Italia, unde in ultimii doi ani a fost consumer sales distribution director. Rossini are o experienta de 15 ani in industria telecomunicatiilor, el avand de-a lungul anilor mai multe roluri de management in marketing si vanzari, la Vodafone Italia si Vodafone Group, acoperind atat zona rezidentiala, cat si cea de companii.

Inainte de a veni in Vodafone Italia, in 1999, managerul a fost consultant la PriceWaterhouse Coopers, iar anterior a lucrat la Pirelli, in sectorul productiei de echipamente telecom.

De origine italiana, Rossini si este licentiat in stiinta, economie si inginerie industriala la Universitatea Politehnica din Milano si detine un Master de la Henley Management College. El este casatorit si are 2 copii.



Citeste si