Star Storage, unul dintre cei mai importanti furnizori romani pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), a inregistrat in anul 2012 o cifra de afaceri de 22 milioane de euro, reprezentand o crestere cu 46% fata de anul precedent.
“Anul 2012 a fost un an dificil, marcat de pesimism, de criza economica internationala si de conditii neprielnice pentru mediul de afaceri din Romania. Pentru noi, 2012 a fost un an in care am obtinut rezultate financiare remarcabile – crestere cu 46% a cifrei de afaceri, datorita, in special, lansarii de noi solutii si servicii de business, obtinerea de noi certificari internationale pentru produsele noastre si a investitiilor in tehnologie si echipamente de ultima generatie”, a declarat Catalin Paunescu (foto), managing director Star Storage.

Investitiile la nivel de tara, si mai ales, cele la nivelul mediului privat sunt foarte importante pentru Romania, pentru ca acestea reprezinta motorul cresterii si dezvoltarii economice, au mai precizat reprezentantii Star Storage.

„In anul 2012 am continuat sa dezvoltam Centrul de Date din Romania si am lansat noua generatie de servicii Cloud pentru clientii persoane juridice, servicii promovate sub brandul StarVault. Mai mult decat atat, am dezvoltat capacitatile de productie din Divizia Output Management Outsourcing si am investit in cresterea nivelului de competente din cadrul companiei prin programe de instruire si certificare.”, a mai spus Paunescu.

Strategia Star Storage pentru anul 2013 presupune cresterea competivitatii prin continuarea investitilor in tehnologie si in cresterea capacitatii de productie, segmentate pe diviziile Star Storage.

“Pentru anul 2013 avem planuri cel putin la fel de ambitioase ca si pana acum, deoarece ne dorim sa ne mentinem pozitia pe piata, dar si sa ne concentram pe dezvoltarea de solutii si servicii adaptate nevoilor clientilor de tip intreprinderi mici si mijlocii", sustine reprezentantul companiei.

Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, specializata in crearea de solutii pentru protectie si management al informatiilor in Romania.

Cu peste 12 ani de experienta pe piata din Romania, Star Storage si-a dezvoltat portofoliul de solutii si servicii pornind de la principiul integrarii complete de-a lungul intregului ciclu de viata al informatiilor generate de o companie - din momentul productiei acestora pana in momentul stocarii sau distrugerii: servicii externalizate de output management (productie documente), servicii externalizate de arhivare si management al arhivelor hibride (arhive fizice si electronice), servicii externalizate de data center si Cloud, solutii de infrastructura IT si solutii de business, toate integrate cu solutiile de gestiune a informatiilor geospatiale (GIS).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri