O companie de hosting din Satu Mare cu 6 angajati a ajuns la afaceri de 0,5 mil euro

Furnizorul de servicii de hosting Claus Web din Satu Mare a inregistrat afaceri de circa 0,5 milioane de euro anul trecut, compania lucrand pentru aproximativ 8.000 de clienti.

Claus Web a fost fondata in 2005, are sase angajati, iar unicul actionar al companiei este fondatorul acesteia, Claudiu Cadar.

Compania gazduieste cateva zeci de mii de site-uri pentru peste 8.000 de clienti (firme sau persoane fizice). Printre clientii companiei se numara mai multe ziare din Timisoara si Turda, dar si site-ul economic Conso.ro. In jur de 2% dintre clientii furnizorului de hosting sunt din strainatate.

Anul trecut compania a avut o cifra de afaceri de circa 0,5 milioane de euro, iar peste anul acesta Claudiu Cadar mizeaza pe o crestere a businessului. Managerul nu a oferit estimari despre evolutia cifrei de afaceri in acest an.

Cele mai mari venituri sunt generate de serviciile de gazduire web si cele de inregistrare de domenii web.

"Cel mai nou serviciu pe care dorim sa il implementam si deja am inceput ar fi unul de promovare SEM(Search engine marketing). Cu ajutorul celor de la Google prin asa numitul program Google Adwords noi oferim tuturor clientilor nostri de gazduire un voucher google de 200 lei pentru promovare", a afirmat Cadar.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri