De asemenea in data de 26 februarie 2013, incepand cu ora 16:00, in amfiteatrul D1 din cadrul facultatii de Automatica si Calculatoare a Universitatii Politehnica „Timisoara” va avea loc deschiderea proiectului LigaAC LABS.

Fiind cel mai important eveniment IT&C dedicat studentilor, LigaAC LABS reuneste anual companii de renume precum ACI, Atos, Autolive, Auximus, Celestica, Cmed, Continental, Hella, Codebeat, Microsoft, Movidius, Open, SoftBuild. Astfel proiectul creaza o conexiune intre mediul academic si privat care are scopul de a modela abilitatile practice ale studentilor si de a pune in aplicare cunostiintele dobandite in cadrul facultatii.

Astfel, pe parcursul unui semestru, companiile partenere sustin laboratoare pentru studentii care au trecut de procesul de selectie. Participantii au ocazia de a se confrunta cu ultimele tehnologii si probleme aparute pe piata si invata sa se descurce in diverse imprejurari tehnice. In urma activitatilor din cadrul laboratoarelor, studentii dobandesc experienta si astfel isi dezvolta capacitatea de intelegere a notiunilor teoretice.

Pe aceasta cale va invitam sa participati la conferinta de presa si la deschidere, iar pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul www.labs.ligaac.ro sau puteti lua legatura cu:

Corin MIHUT – coordonator Departament Relatii Externe

Tel: 0737 027 308
Email: corin.mihut@ligaac.ro

Laura MITRICIOIU-BUSE – coordonator LigaAC LABS editia 2013

Tel: 0769 803 998
Email: laura.mitricioiu@ligaac.ro