Orange lanseaza o noua etapa a programului Orange Smartphone Tester, initiat la nivelul grupului France Telecom-Orange, prin care clientii au acces la cele mai noi smartphone-uri aparute, la informatii publicate online despre aceste telefoane si la tehnologii nou aparute pe piata.
Prin Orange Smartphone Tester sunt selectati mai multi utilizatori, atat clienti Orange, cat si bloggeri, care pot testa timp de o luna smartphone-uri impreuna cu serviciile Orange inainte de aparitia lor in oferta. Acestia vor putea relata experienta de utilizare pe pagina de review-uri a Orange Romania, precum si in cadrul retelelor sociale si, la final, au sansa de a castiga unul din telefoanele testate.

De aceasta data, Orange Romania ofera in exclusivitate spre testare smartphone-ul BlackBerry Z10, cu noul sistem de operare BlackBerry 10.

BlackBerry Z10 este cel mai nou model de la BlackBerry, bazat pe sistemul de operare BlackBerry 10.

Din aprilie, BlackBerry Z10 va fi disponibil si in magazinele Orange.

Citeste mai multe informatii despre terminalul Z10 pe wall-street.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri