Zvonurile privind lansarile din acest an programate pentru gadget-urile Apple continua sa umple site-urile de tehnologie din lume. Cele mai noi informatii legate de dispozitivele la care producatorul american lucreaza arata ca o noua versiune iPad este pregatita pentru o lansare in luna aprilie a anului, in timp ce viitorul iPhone ar putea aparea la finalul verii, in luna august, potrivit CNET.
Vehiculata atat ca o noua generatie de tablete de 10 inch cat si ca un succesor al iPad mini, viitoarea tableta iPad ar putea fi lansata in primavara acestui an, cel mai probabil in luna aprilie.

Daca iPad 3 a reprezentat un upgrade masiv fara de predecesorul sau, fanii brandului asteapta cu nerabdare o versiune imbunatatita a mini-tabletei iPad, care ar putea aduce modificari in special la rezolutia ecranului, in prezent fiind folosita una de 1024x768px.

Un iPhone cu ecran mai mare?


Dupa ce tendintele in materie de smartphone-uri prezentate la targurile de tehnologie Consumer Electonic Show 2013 si Mobile World Congress 2013 au aratat clar o orientare a producatorilor catre smartphone-uri cu ecrane mari, Apple ar trebui sa se alinieze cerintelor pietei.

Potrivit celor mai noi informatii aparute pe Internet, Apple ar putea prezenta un smartphone cu ecran mai mare, de 4,5 inch in toamna acestui an, insa nimic nu este oficial.

In asteptarea Galaxy S4


Samsung pregateste lansarea Galaxy S4, viitorul varf de gama al companiei sud-coreene care va avea loc pe data de 14 martie la New York.

Evenimentul de prezentare al viitorului varf de gama al Samsung, care va avea loc la ora locala 19:00, va putea fi urmarit din Romania in data de 15 martie de la ora 2 dimineata.

Pentru fanii care asteapta lansarea noului dispozitiv cu nerabdare, in Times Square vor fi montate ecrane imense, unde vor putea urmari imagini in premiera cu noul telefon.

Ce se stie pana acum


Viitorul varf de gama al Samsung va avea un ecran de 5 inch cu rezolutie Full HD, un procesor quad-core, model Cortex A15 Exynos, o camera foto de 13 MP si 2GB RAM. Galaxy S4 va fi echipat cu sistemul de operare Android 4.1 JellyBean.

Un rival pe masura: HTC One


Apple nu va trebui in acest an sa tina piept doar sud-coreenilor de la Samsung dupa ce HTC a prezentat modelul One, castigator al titlulul de cel mai bun smartphone din 2013 la Mobile World Congress din Barcelona.

Cunoscut initial sub numele de M7, noul smartphone al companiei taiwaneze incorporeaza un ecran de 4,7 inch (cu 469 ppi) cu protectie Gorilla Glass 2 si o rezolutie full HD @ 1080p.

Pe partea de echipare, noul dispozitiv vine echipat cu un procesor quad-core de 1,7 GHz, un procesor grafic Adreno 320, memorie 2GB RAM si o capacitate de stocare interna de 32 sau de 64GB.

Camera foto, punctul forte al noului smartphone


Producatorii modelului One lauda insa echiparea dispozitivului HTC pe partea de fotografiere, taiwanezii optand de aceasta data pentru o camera foto cu tehnologie “ultrapixel” – despre care spun ca intr-o fotografie de calitate nu este nevoie un numar mare de pixeli, ci calitatea acestora, potrivit presei de specialitate.

Tocmai de aceea, HTC a decis ca pe noul gadget sa monteze o camera foto de 4MP reali (2688x1520px), capabila sa faca poze similare modelelor mai vechi de aparate foto tip SLR.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri