Adecco a lansat o aplicatie de joburi pentru utilizatorii de iPad si iPhone

Adecco Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de recrutare, a lansat Adecco Jobs, o aplicatie care ruleaza pe sistemul de operare iOS, prin care utilizatorii isi pot gasi locuri de munca pe iPad ori iPhone.

Aplicatia poate fi gasita in libraria iTunes si descarcata gratuit. In curand, compania va lansa o aplicatie si pentru Android.

Pentru a gasi jobul potrivit, utilizatorii trebuie sa-si seteze domeniile, tipul de job (permanent sau temporar) si locatia care ii intereseaza. In acest moment exista 15 categorii, printre acestea se numara finante si contabilitate, constructii, call center si customer service, inginerie, medicina, IT, design.

„Aplicatia e menita sa vina in ajutorul celor care isi cauta un loc de munca, generatiei smartphone. O descarci, iti pui in watchlist domeniile care te intereseaza, apoi urmaresti pozitiile care apar. In cazul in care te intereseaza vreun post, cu un singur click afli cerintele angajatorului si cu un altul poti aplica” spune Marga Radu, Head of Permanent Placement Adecco Romania.

Aplicatia permite recomandari catre prieteni, astfel incat cei care gasesc un job care cred ca se potriveste unui prieten pot recomanda pe e-mail sau pe Facebook respectivul loc de munca.

Adecco are mai mult de 33.000 de angajati in peste 60 de tari. Compania lucreaza cu mai bine de 100.000 de clienti, oferind servicii precum selectie si recrutare pentru plasament permanent, munca temporara, outsourcing, management de proiect, recrutare in masa, calcul salarial, onsite, centru de evaluare, outplacement si outstaffing (reconversie profesionala externa), administrare personal.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Apple vrea să îți deschizi mașina cu iPhone-ul: noua opțiune lansată de companie
Setari Cookie-uri