Beckers a fost CEO in cadrul T-Systems Franta din septembrie 2011. El are o experienta extinsa in telecomunicatii, IT&C, Internet si Social Media.

Nikolai Beckers si-a inceput cariera in 1989 in cadrul Deutsche Bank si a ocupat o serie de pozitii de management ca presedinte si CEO al Deutsche Telekom Franta, managing director al Deutsche Telekom Filipine, financial director al T-Online Franta. El a fost, de asemenea, CEO al subsidiarei DT din FYROM.

Noul CEO al Cosmote si Romtelecom are un MBA la Universitatea din Köln, Germania.

Citeste si:

Informatii legate de numirea lui Beckers ca CEO al Cosmote si Romtelecom in Romania au aparut pe surse inca din luna februarie a acestui an.

Dupa 5 ani in care a urmat un traseu de succes la conducerea operatiunilor OTE din Romania, Stefanos Theocharopoulos va ocupa functia de group chief technology & operations officer, atat pentru telefonia fixa, cat si cea mobila, in cadrul OTE Group. In Grecia, Theocharopoulos va conduce o echipa de peste 6.000 de angajati.

Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote Romania din ianuarie 2008 si CEO al Romtelecom din iulie 2011, s-a alaturat Grupului OTE in 2002. A ocupat pozitiile de OTEGlobe Business Development Executive Director, OTE Investment Services Executive Technology Director, precum si pe cea de membru in Board-ul mai multor companii din cadrul Grupului OTE. Detine o diploma in Inginerie Electronica, de la Universitatea Sussex, precum si un masterat in Comunicatii Mobile si prin Satelit, de la Universitatea Westminster.