Vedetele de la Hollywood, printre cele mai noi victime ale piratilor cibernetici

Angelina Jolie, Robert De Niro si Lady Gaga fac parte dintr-un nou grup de vedete ale caror conturi bancare si informatii personale au fost accesate de piratii cibernetici, potrivit presei americane, citata de contactmusic.com si data pulicitatii de Mediafax.

Agentii de la Federal Bureau of Investigation (FBI) au lansat in luna martie o ancheta cu scopul de a-i identifica pe acei pirati cibernetici care au publicat online o serie de detalii - informatii bancare si personale - apartinand unor vedete de la Hollywood, precum Beyonce, Jay-Z, Paris Hilton si Kim Kardashian.

Editorii de la site-ul TMZ.com afirma ca Angelina Jolie, Robert De Niro si Lady Gaga, dar si sportivii Dennis Rodman si Michael Vick se numara printre cele mai recente victime ale acestor acte de piraterie online, dupa ce mai multe informatii private, precum numerele de securitate sociala si seriile cardurilor lor bancare, au fost postate pe internet.

Site-ul pe care informatiile confidentiale despre acele staruri au aparut pentru prima data, in luna martie, a fost deja inchis, dar, potrivit presei americane, se pare ca acesta a redevenit functional si are acum o noua extensie a domeniului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri