Dezvoltatorul de jocuri Ubisoft Romania recruteaza 30 de persoane

Ubisoft Romania, filiala locala a unuia dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri la nivel mondial, are 30 de locuri de munca disponibile, compania cautand atat studenti fara experienta cat si specialisti precum senior engine programmer.

“Anul acesta avem peste 30 de posturi deschise in cadrul targului Angajatori de Top, acestea intinzandu-se de la cele pentru studenti fara experienta anterioara in domeniul jocurilor video, cum ar fi game tester, pana la joburi specializate ca senior engine programmer. Ubisoft Bucuresti este intr-o continua extindere” a declarat Ioana Angelescu, manager de recrutare si dezvoltare organizationala in cadrul Ubisoft Romania.

Targul Angajatori de Top are loc pe 12-13 aprilie la Sala Palatului. In cadrul acestuia sunt asteptati peste 15 000 de vizitatori si 90 de companii care vor oferi mai mult de 3.200 de locuri de munca pentru candidatii cu si fara experienta.

Accesul publicului va fi permis vineri 12 aprilie, in intervalul 10:00 –18:00 si sambata 13 aprilie, in intervalul 10:00 – 17:00.

Citeste si:
Sebastien Delen, Ubisoft: Continuam angajarile. Romania este plina de tineri talentati


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri