Orange lanseaza internet 4G si pe iPhone 5

Orange Romania, cel mai mare operator telecom de pe piata locala, a lansat serviciile de internet mobil 4G si pe iPhone 5.

Pentru a avea acces la reteaua 4G de la Orange, utilizatorii de iPhone 5 trebuie sa actualizeze versiunea de software iOS 6.1.3 direct de pe smartphone sau prin iTunes si sa aleaga unul dintre cele patru abonamentele compatibile cu iPhone 5 din oferta 4G .

"Utilizatorii de iPhone 5 care doresc sa foloseasca serviciul de internet 4G de la Orange trebuie sa se asigure ca detin modelul A1429, comercializat in Romania", potrivit companiei.

Orange a lansat comercial serviciile 4G pe mobil saptamana trecuta, telefoanele din portofoliul operatorului care sunt compatibile cu aceasta tehnologie fiind LG Optimus G, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z si, HTC One, Samsung Galaxy S IV si iPhone 5.

Serviciul de internet mobil 4G de la Orange este disponibil in centrul si nordul Bucurestiului, in zona metropolitana din nordul capitalei, in statiunile de pe Valea Prahovei, in zona Bran-Moieciu si in Poiana Brasov. Vitezele 4G in reteaua Orange pot ajunge pana la 75 Mbps pentru download si 37,5 Mbps pentru upload, avand in vedere spectrul disponibil in prezent.

Orange si Vodafone, primii doi operatori telecom de pe piata, au lansat in ultima jumatate de an servicii comerciale 4G pe laptopuri si tablete, iar in ultimele saptamani si pe smartphone-uri. Pe de alta parte, Cosmote a anuntat ca pana la finalul lunii aprilie va incepe comercializarea serviciilor 4G in Bucuresti si cateva orase, insa doar pe laptopuri si tablete. Pana atunci, clientii pot testa serviciile 4G in magazinul operatorului din Baneasa Shopping City Bucuresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri