Compania mizeaza atat pe atragerea de noi clienti, cat si pe extinderea solutiilor la unii dintre clientii existenti.

„Suntem increzatori ca vom depasi in acest an 600.000 de euro ca cifra de afaceri. Anul trecut l-am incheiat cu o dublare a veniturilor, iar perspectivele pe 2013 sunt de foarte bun augur. Mizam pe noi implementari ale platformei noastre vedeta Entersoft Business Suite, dar si pe numarul tot mai mare de clienti care solicita Entersoft Mobile, suita de aplicatii de business ce ofera posibilitatea managementului dar si echipelor de vanzari sa sporeasca productivitatea prin accesarea oricand si de oriunde a informatiilor companiei”, explica Cristi Cozic, Country Manager Entersoft Romania.

Compania a atras in 2012 clienti de calibru la nivel national, printre care JTI Romania, Grupul Editorial Litera, APT Resources & Services, Heveco, Mondo Holding Concept. Tot in 2012 au fost derulate proiecte de extindere a solutiilor de business la clienti existenti printre care Calivita, Universal Online Promotion (Elefant.ro).

Citeste si:

„Pentru acest an avem in vedere extinderea retelei de parteneri in Bucuresti si mai ales in orasele mari din tara, dezvoltarea echipei interne atat ca numar cat si prin obtinerea de certificari noi”, adauga directorul companiei.

De la inceputul acestui an, compania si-a marit echipa cu 4 consultanti de business, urmand ca in perioada urmatoare sa fie deschise inca 5 posturi de consultanti.

Pe parcursul acestei luni, pana la final de mai, Entersoft Romania va organiza, de asemenea, sesiuni de training si de certificari pentru toti partenerii din Romania ai companiei.