Samsung Galaxy S4, cea mai noua generatie a Galaxy S, seria de smartphone-uri lansata de producatorul sud-coreean Samsung Electronics, este disponibil la vanzare de sambata, 27 aprilie, in magazinele care de obicei comercializeaza produsele companiei in Romania.
Primii 100 de cumparatori de Galaxy S4 de la insula Samsung din AFI Palace Cotroceni (Bucuresti) au parte de promotii, incepand cu ora 18:00. De asemenea, cuplurile prezente la eveniment se pot inscrie intr-o competitie cu tema “parte din viata ta” si pot castiga unul dintre cele patru premii constand in telefoane Samsung Galaxy S4.

“Galaxy S4 va fi poate cel mai bine vandut telefon mobil de pe piata romaneasca. Estimam ca pana la finalul anului vom comercializa peste 100.000 de unitati, dar sunt sanse foarte mari ca telefonul sa atinga si sa depaseasca pragul de 150.000 de unitati”, declara in urma cu o saptamana pentru wall-street.ro, Sorin Manea, directorul diviziei telecom din cadrul Samsung Electronics Romania.

De asemenea, managerul preciza atunci ca se asteapta ca pretul mediu cu care va fi vandut noul terminal va fi jurul a aproximativ 2.700 de lei. Aceasta estimare este pentru smartphone-urile vandute la liber (fara abonament si subventie de la operatori).

Piata locala de smartphone-uri a fost de circa un milion de unitati anul trecut, reprezentand circa 30% din vanzarile totale de telefoane mobile estimate la circa 3-3,5 milioane de exemplare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri