Samsung Romania vrea sa vanda cu 30% mai multe smartphone-uri din seria Galaxy S6 (Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge) fata de modelul Samsung Galaxy S5 lansat anul trecut si estimeaza ca piata de telefoane inteligente va depasi pragul de 3 milioane de unitati in acest an.

Reprezentanta locala a gigantului tehnologic Samsung isi pune mari sperante in succesul la nivel local al noii game de telefoane din seria Galaxy S6 mizand pe un avans al vanzarilor de 30%. “Estimam ca cele doua modele pe care le-am lansat (Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge - n. red.) se vor vinde cu 30% mai bine decat modelul Samsung Galaxy S5 lansat anul trecut. (...) In primul an pe piata, Samsung Galaxy S5 a depasit cu circa 10% vanzarile inregistrate de Samsung Galaxy S4”, a declarat Alexandru Munteanu, directorul diviziei telecom din cadrul Samsung Romania.

Intrebat de wall-street.ro care model lansat dintre cele doua se asteapta sa fie mai apreciat de catre clienti, seful Samsung a precizat ca totul este o chestiune de gust. “Modelul Samsung Galaxy S6 Edge aduce o inovatie, dar care vine si cu o diferenta de pret care justifica acest lucru. Mi-e greu sa estimez care model se va vinde mai bine”, a spus Munteanu.

Potrivit reprezentantului companiei, cele doua terminale vor fi lansate pe piata in a doua parte a lunii aprilie, operatorii de telefonie din Romania anuntand deja o data de lansare pentru cele doua noi modele.

“Samsung Galaxy S6 si S6 Edge vor fi lansate din a doua parte a lunii aprilie. In momentul de fata vanzarile de telefoane merg preponderent catre operatori, cu o pondere de 70% din total, diferenta fiind acoperita de celelalte canale de vanzare”, a mai spus Alexandru Munteanu.

samsung galaxy s6 si samsung galaxy s6 edge

Samsung Romania: Piata smartphone-urilor va creste cu 30%, la peste 3 mil. de unitati

Conform estimarilor Samsung, piata de telefoane inteligente la nivel local, va creste cu 30% in acest si va depasi pragul de 3 milioane de unitati, asta dupa ce la nivelul anului trecut aceasta s-a situat la circa 2,4 milioane de unitati.

Samsung a prezentat la inceputul lunii martie noile modele Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge in cadrul unui eveniment desfasurat la Barcelona. Toate detaliile despre cele modele de telefoane prezentate de sud-coreeni au fost acoperite intr-un articol de la fata locului de catre wall-street.ro.

Marile magazine electroIT din Romania, dar si o parte din operatorii de telefonie au anuntat deja preturile, la precomanda, pentru noile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge. Astfel, pretul pentru modelul de baza Samsung Galaxy S6 porneste de la 3.299 de lei, dar poate ajunge si la 5.000 de lei, in cazul unor operatori comerciali.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri