Wizrom Software, unul dintre cei mai mari furnizori locali de solutii informatice de business, isi lanseaza divizie de asigurari, conducerea companiei dorind ca astfel sa isi creasca activitatea in acest domeniu. In prezent, compania lucreaza cu sapte din cei mai mari zece asiguratori din Romania.

„Businessul din zona asigurarilor incepe sa migreze catre adresarea holistica a necesitatilor clientilor, iesind din sfera vanzarii de polite de asigurare. Ai agenti care vand asigurari auto, ai alti agenti care vand asigurari de locuinte si poate alti agenti care vand asigurari de sanatate. Tendinta actuala este ca firmele de asigurari sa faca oferte integrate, de tipul one-stop-shop, or pentru asa ceva sunt necesare regandirea modului de organizare si apoi implementarea solutiilor care sa te ajute sa faci aceasta trecere”, a declarat Adrian Bodomoiu, director general al companiei.

Wizrom Software a avut afaceri de 1,6 milioane euro in primul trimestru din acest an, suma fiind la acelasi nivel ca in T1 2012. In ultimii ani, furnizorul de solutii IT s-a dezvoltat la nivel regional, in Republica Moldova si Bulgaria, Serbia si Ungaria.

Compania fondata in 1992 furnizeaza solutii ERP, de eficientizare operationala (trafic si logistica), business intelligence sau CRM, iar in primul trimestru a avut peste 3.620 de clienti activi si peste 32.000 de licente instalate. Wizrom Software lucreaza pentru clienti din domenii precum vanzari engros si distributie, retail, productie, servicii, banci, asigurari si auto.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Angajari: Wizrom cauta 40 de consultanti