Compania avea la sfarsitul anului trecut 57 de angajati, iar de la inceputul lui 2013 si pana acum a recrutat 10 persoane. Anul trecut compania a angajat 17 persoane, pentru alegerea acestora primind in jur de 3.000 de CV-uri.

Zitec recruteaza pentru posturi precum inginer software PHP, dezvoltator PHP Drupal, software engineer in test, dezvoltator ASP.NET/Sharepoint, coordonator de proiecte software, administrator de sistem, inginer de asigurare a calitatii software, dezvoltator PHP Magento, coordonator de testare software.

Totodata, compania are in desfasurare al treilea program de internship platit axat pe programarea PHP Drupal, pentru care cauta cinci persoane. La programele de internship organizate de Zitec pana in momentul de fata, rata de retentie a fost de aproximativ 60%.

“Piata muncii in industria de IT&C din Romania ramane, in continuare, extrem de competitiva, angajatorii intampinand dificultati in a gasi personal specializat de calitate. In acest context, asistam la o competitie constanta intre companiile care recruteaza pe acest domeniu, din punct de vedere al atragerii si retentiei celor mai buni specialisti”, a explicat Florentina Greger, manager de resurse umane in cadrul Zitec.

Citeste si:

Aceasta adauga ca elementele care vor face diferenta in alegerea unui nou loc de munca pentru candidati vor fi tot mai mult conectate cu oportunitatile de dezvoltare, mediul si atmosfera de lucru dintr-o companie, aspectul material urmand sa conteze ceva mai putin.

Zitec este o companie specializata in dezvoltarea de produse si aplicatii online, cu afaceri de 1,4 milioane de euro anul trecut, in crestere cu 25% fata de 2011.

In jur de 50% din veniturile companiei provin din proiecte externe, dezvoltate in SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Italia sau Danemarca. Printre clientii Zitec se numara JW Marriott, Mercedes-Benz, Amadeus, Bullguard sau LaFarge.