Uhrman considera ca aceasta consola va avea succes datorita marii varietati de jocuri originale. Deocamdata sunt disponibile 150 de jocuri cu demonstratii gratuite incluse, cum ar fi BombSquad sau Final Fantasy III .

Dispozitivul a ajuns la testeri in martie si a primit aprecieri impartite de la presa tech. Desi au avut mici plangeri, toti au fost incantati de pretul scazut, care e suficient pentru a face Ouya sa merite incercata. Acest avantaj este important, mai ales avand in vedere cat de scumpe sunt consolele video in general, intre 250 si 500 de dolari.

Acest nou produs a atras retaileri importanti cum ar fi Amazon.com, Best Buy si Target.

Ouya are marimea unui cub Rubik si contine toate componentele traditionale ale unei console video, incluzand input HDMI pentru televizoare HD si un dispozitiv de control asemanator cu ce gasim in consolele PlayStation 3 sau Xbox 360.

Citeste si:

Consola Ouya functioneaza pe sistemul de operare Google Android, urmand a atrage deci jocuri ieftine, incepand de la 2-3 dolari.

Exista speculatii conform carora consola Ouya va intampina numeroase obstacole pentru ca nu va putea avea dotarile tehnice cu care se vor prezenta Microsoft's Xbox One sau Sony PlayStation 4: grafica realista, putere de procesare superioara.

“Nu e rau sa ai toate acele dispozitive, dar la urma urmei singurul lucru care il intereseaza cu adevarat pe gamer este sa aiba jocuri amuzante cu care sa se relaxeze “, a declarat Uhrman.

Consideri ca noua consola va putea concura cu gigantii din domeniu? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.