Samsung Electronics, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a reusit ca in numai 68 de zile de la lansare sa vanda nu mai putin de 20 de milioane de unitati ale flagship-ului Galaxy S4, un record absolut inregistrat de vreo companie din domeniu, scriu jurnalistii de la Pocket-Lint.com, care citeaza un executiv al companiei sud-coreene.
Compania inca nu a confirmat in mod oficial rezultatul, insa daca este adevarat, Galaxy S4 va deveni cu siguranta cel mai bine vandut smartphone de pe piata, avand un ritm de vanzare de peste doua ori mai mare decat Galaxy S3, care a atins acest prag la patru luni de la punerea in vanzare.
La finalul lunii mai, Samsung anunta depasirea pragului de 10 milioane de unitati Galaxy S4 comercializate.

Daca vanzarile Galaxy S4 se vor mentine si pe parcursul urmatoarelor luni la un nivel de interes atat de ridicat este posibil sa asistam la doborarea unui record de vanzari, analistii din piata estimand ca varful de gama va fi comercializat pana la finalul ciclului de viata in peste 100 de milioane de unitati.

In tot acest timp, rivalii de la Apple pregatesc lansarea viitoarei generatii iPhone. Zvonurile din presa de specialitate de pana acum sustin ca americanii ar pregati si o versiune low-cost a telefonului, cu performante ceva mai scazute.

Lupta din acest an pe segmentul smartphone-urilor de varf se va da intre Galaxy S4, iPhone 5, HTC One sau Sony Xperia Z.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri