Noua extraoptiune Travel Pack, activata prin razuirea cartelei, ofera atat clientilor noi cat si celor existenti, pentru doar 6 euro credit/luna, 1.500 de minute si SMS-uri in retea, 1.500 de minute catre reteaua fixa Romtelecom, 50 de minute nationale/internationale/SMS-uri nationale si 250 MB trafic de date. Clientii Cosmote pot folosi minutele internationale pentru apeluri catre destinatii fixe din Uniunea Europeana si pentru apeluri catre retele fixe si mobile din Canada, SUA si Israel.

“Prin razuirea cartelei, clientii care cumpara extraoptiunea de la punctele de vanzare primesc direct toate beneficiile incluse. Este o modalitate mai usoara de achizitionare a unei extraoptiuni, care economiseste timp”, a declarat Panos Makris, directorul comercial al Cosmote Romania.

Cu noua extraoptiune, clientii operatorului au acces gratuit la aplicatiile de mobil RadarMe si Mireo Navigation. RadarMe este o aplicatie de localizare care contine radar, harti si chat, in timp ce ‘Mireo Navigation ofera utilizatorilor acces la traseul de care au nevoie.

Cosmote Romania este al treilea operator de telecomunicatii de pe piata locala cu aproximativ 6,1 milioane de clienti la finalul lui martie anul acesta