Totalsoft va implementa solutia de management a relatiei cu clientii Charisma CRM, pentru filialele din Romania, Olanda si Italia ale grupului Ista, unul dintre cei mai mari jucatori in domeniul contorizarii apei si caldurii din apartamente.

Ista este a treia multinational care implementeaza Solutia CRM a Totalsoft la nivel global, dupa EconGas si OMV AG.

„In anul 2006 am avut prima colaborare cu Ista care a prevazut implementarea Charisma ERP in filiala din Romania a grupului. De atunci, am lucrat pe proiecte de implementare a produselor noastre, cat si pe dezvoltare de solutii la cerere, a declarat Liviu Dragan, director general al TotalSoft.

Grupul Ista este unul dintre cei mai mari jucatori in domeniul consumurilor individuale de utilitati publice (apa si caldura) si este prezent in 25 tari din Europa, precum si in SUA, China si Emiratele Arabe Unite. Compania are venituri anuale de peste 1 miliard de euro, circa 4500 de angajati si mai mult de 50 milioane de repartitoare de costuri si peste 30 milioane de contoare de apa in intrega lume.

Totalsoft este unul dintre cei mai mari producatori de software de business de pe piata locala, cu in jur de 1500 de clienti in sectorul privat si public in 27 de tari, printre care SUA, Germania, Austria, Marea Britanie, Brazilia, Polonia, Spania, Italia, Franta sau Arabia Saudita. Clientii provin din noua verticale, insa compania se concentreaza in special pe domeniile retail si distributie, constructii, servicii financiare si medical.

Compania este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa, in 1991.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cele mai importante momente din auto in 2019