“Speram ca deciziile care vor fi luate de ANCOM ne vor sustine sa pastram nivelul investitiilor si sa dezvoltam noi servicii in beneficiul clientilor romani”, spune Fallacher, pentru wall-street.ro.

Totodata, el spera ca economia romaneasca sa se insanatoseasca si sa ramana pe calea cresterii.

Prima jumatate a anului, “dinamica pentru piata telecom”

Pe fondul lansarii mai multor servicii si produse, dezvoltate in contextul investitiilor mari facute de companii in tehnologii de ultima generatie precum 4G, prima jumatate a anului a fost caracterizata de Fallacher ca fiind “foarte dinamica pentru piata telecom”.

“Datele mobile, smartphone-urile si tabletele, continutul video si serviciile personalizate, precum si aplicatiile pentru divertisment si gestionarea contului raman in topul preferintelor romanilor si totodata zonele pe care Orange Romania si-a concentrat atentia”, subliniaza francezul. „Evolutia internetului mobil, vanzarile smartphone-urilor si tehnologia 4G ne arata prezenta crescuta a zonei digitale in viata noastra”.

In acelasi timp, aceasta perioada a adus planuri tarifare mai flexibile, atat pe segmentul utilizatorilor de cartele pre-platite, cat si pe cel al abonatilor, precum si oferte nelimitate.

„In consecinta, clientii au inceput sa prefere o relatie mai stransa cu un singur operator in locul a doi sau trei furnizori, cum se intampla inainte”, subliniaza Fallacher o tendinta resimtita la nivelul intregii piete.