Sistemul de operare Windows Phone, dezvoltat de catre Microsoft, a reusit sa urce doua pozitii in clasamentul celor mai populare sisteme de operare mobile, depasind pentru prima data iOS pe pietele din America Latina.
Windows Phone a ajuns la o cota de piata de 12% pe segmentul sistemelor de operare mobile pe principalele piete din America Latina, in Columbia reusind sa depaseasca pragul de 25%.

Pe alte piete, precum Chile, Brazilia si Argentina, Windows Phone ocupa pozitia a treia in topul celor mai populare sisteme de operare, dupa Android (Google) si iOS (Apple).

Conform datelor AdDuplex, date publicitatii de GSMArena.com, telefonul Nokia Lumia 710 ocupa peste jumatate din vanzarile de telefoane dotate cu sistemul de operare mobil dezvoltat de Microsoft in Argentina, in timp ce modelul Nokia Lumia 620 ocupa pozitia secunda.

Directorul diviziei Windows Phone pentru regiunea Americii Latine, Liliana Gonzalez, a precizat ca Microsoft si-a atins obiectivul de a deveni al doilea sistem de operare mobil din regiune inainte de termenul stabilit initial.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri