Vodafone Romania lanseaza astazi o noua campanie de comunicare pentru clientii companii si include noi beneficii in pachetele Vodafone Office Complet. Campania are in centru povestea primei florarii digitale din Romania, www.floridelux.ro, o afacere lansata si dezvoltata cu ajutorul serviciilor Vodafone, care foloseste pachetul Vodafone Office Complet pentru a livra flori in toata tara si in strainatate.

“Am dorit sa aratam cum tehnologia si serviciile Vodafone, sustinute de calitatea retelei noastre, pot contribui la reusita unei firme sau a unui intreprinzator. Floridelux.ro este o poveste de succes nascuta din talentul si perseverenta unui antreprenor care a stiut cum sa foloseasca tehnologia pentru a crea un business inovator - prima florarie digitala din Romania”, a spus Markus Lause, director enterprise business unit, Vodafone Romania.

Odata cu lansarea noii campanii, Vodafone adauga noi beneficii in pachetele Vodafone Office Complet. Utilizatorii pachetelor Vodafone Office Complet Standard, precum si Vodafone Office Complet Intensiv, primesc gratuit o multifunctionala HP. In plus, clientii Vodafone Office Complet Intensiv primesc gratuit o si un pachet My Domain. Acesta include 6GB spatiu web, trafic de date nelimitat, programul de editare web EasySite Wizard Pro, template-uri avansate pentru paginile web, precum si 20 de conturi de e-mail pentu angajati, a cate 5GB fiecare.

Vodafone Office Complet (VOC) este o oferta destinata companiilor mici si mijlocii menita sa-i ajute pe antreprenori sa fie mai aproape de clienti si parteneri, oferind o experienta de comunicatii fara griji. Utilizatorii VOC beneficiaza de internet fix cu trafic nelimitat, router wireless Vodafone B681 si telefon fix ZTE WP650. De asemenea, acestia primesc si apeluri nelimitate catre toate retelele fixe nationale, de pe toate numerele fixe sau mobile din grup. In plus, linia fixa inclusa in pachet aduce si 1000 de minute nationale mobile, alaturi de apeluri nelimitate in retelele fixe si internationale (fixe in Europa; fixe si mobile in SUA, Canada si Israel). Pachetul include si apeluri nelimitate, pentru membrii grupului de voce fixa si mobile.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri