"In primul semestru din 2013, in ciuda unui mediu economic extrem de dificil caracterizat de amanari repetate ale proiectelor din sectorul public si de o atitudine extrem de rezervata in ceea ce priveste investitiile in sectorul privat, am reusit sa crestem cifra de afaceri cu 25% si speram ca in semestrul al doilea, proiectele IT atat de necesare pentru eliminarea birocratiei si eficientizarea autoritatilor locale si centrale, sa fie deblocate si sa mentinem acelasi trend de crestere”, a explicat Paunescu.

Star Storage a avut anul trecut venituri de aproape 22,3 milioane de euro, cu 48% mai mare fata de anul precedent. De asemenea, compania a avut anul trecut un profit net de 1,8 milioane de euro si un numar mediu de 507 angajati, conform Ministerului de Finante.

Compania fondata in august 2000 are actionariat 100% romanesc si ofera servicii externalizate de output management (productie documente), servicii externalizate de arhivare si management al arhivelor fizice sau arhivelor electronice, servicii externalizate de tip centre de date si cloud, solutii de infrastructura IT si solutii de business, toate integrate cu solutiile de gestiune a informatiilor geospatiale (GIS).