Compania americana va furniza aceste servicii intr-un centru al sau proiectat special pentru administrarea securizata a datelor guvernamentale.

Ca parte a contractului, Xerox va scana peste 25 de milioane de documente de imigrare pe an.

Datele/documentele scanate vor fi transferate in sistemul de document management al guvernului federal si vor fi folosite in diverse scopuri/situatii de imigrare.

Xerox renoveaza un centru vacant in Barbourville, Kentucky, pentru a se conforma standardelor National Archives and Records Administration (NARA) privind facilitatile de stocare temporara a datelor.
Acest centru permite Xerox sa raspunda cerintelor guvernamentale stricte de securitate privind gestionarea documentelor oficiale. Cladirea Xerox este una dintre cele mai putin de 20 de centre comerciale de acest tip aprobate de NARA in tara.

CNAIR a semnat contractul...
Citeste si: CNAIR a semnat contractul pentru centura Bacau

Xerox va crea 50 de locuri de munca in zona si va lucra impreuna cu organizatia locala a fortei de munca, KCEOC Community Action Partnership (KCEOC), care va asigura serviciile de recrutare si training pentru noii angajati.

Cladirea Xerox, aflata in prezent in renovari, va fi deschisa pana la sfarsitul anului.

Veniturile Xerox la nivel global au scazut anul trecut la 22,39 miliarde de dolari, iar profitul a cunoscut o scadere la circa 1,2 miliarde de dolari.

Pentru Xerox lucreaza in prezent circa 146.000 de angajati.

Implicatiile GDPR in...
Citeste si: Implicatiile GDPR in tranzactiile de M&A

Compania Xerox este prezenta si pe plan local prin subsidiara grupului, avand o activitate de 45 de ani in Romania.

Principalii concurenti ai Xerox sunt HP, Epson, Brother sau Konica Minolta.

Sursa foto: captura xerox.com