Martinez Lopez (foto) l-a inlocuit pe Ludovic Pech, cel care a fost CFO al Orange in ultimii trei ani si care din iulie este director financiar al Mobistar, filiala Orange din Belgia.

„Diego Martinez Lopez va avea misiunea de a continua programele de crestere a eficientei companiei”, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Managerul lucreaza in cadrul grupului Orange din anul 2000, cand a fost angajat la Orange Spania, unde a ocupat mai multe pozitii importante, printre care cele de director ale departamentelor de controlling si planificare financiara.

Citeste si:

Lopez a coordonat mai multe strategice de eficienta si de transformare in cadrul grupului Orange si a dezvoltat modele de business pentru lansarea de noi servicii si tehnologii, precum servicii TV si retele broadband de mare viteza.

De la sfarsitul anului 2009 si-a inceput activitatea la sediul central din Paris al grupului, unde a ocupat functia de vicepresedinte al departamentului performanta de business si controlling, in cadrul diviziei home & convergence. Din aceasta pozitie, a condus si a monitorizat activitatile grupului legate de servicii fixe, internet si convergenta.