Orange are un nou director financiar. Fostul CFO a plecat la filiala din Belgia a grupului

Orange Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, l-a numit din septembrie pe Diego Martinez Lopez in functia de director financiar, el urmand sa conduca astfel finantele unui business de 925 milioane de euro anul trecut.

Martinez Lopez (foto) l-a inlocuit pe Ludovic Pech, cel care a fost CFO al Orange in ultimii trei ani si care din iulie este director financiar al Mobistar, filiala Orange din Belgia.

„Diego Martinez Lopez va avea misiunea de a continua programele de crestere a eficientei companiei”, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Managerul lucreaza in cadrul grupului Orange din anul 2000, cand a fost angajat la Orange Spania, unde a ocupat mai multe pozitii importante, printre care cele de director ale departamentelor de controlling si planificare financiara.

Lopez a coordonat mai multe strategice de eficienta si de transformare in cadrul grupului Orange si a dezvoltat modele de business pentru lansarea de noi servicii si tehnologii, precum servicii TV si retele broadband de mare viteza.

Citeste si:
Andra Olar-Caragea este noul CEO al firmei de insolventa CITR
Andra Olar-Caragea este noul...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

De la sfarsitul anului 2009 si-a inceput activitatea la sediul central din Paris al grupului, unde a ocupat functia de vicepresedinte al departamentului performanta de business si controlling, in cadrul diviziei home & convergence. Din aceasta pozitie, a condus si a monitorizat activitatile grupului legate de servicii fixe, internet si convergenta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri