Un fost director Cosmote va conduce afacerile subsidiarei Austrian Post din Romania

Austrian Post Group l-a numit pe Marius Bene in functia de director general al subsidiarei din Romania, Postmaster, inlocuindu-i pe Mihai Preotescu si Mihai Balaj, care conduceau impreuna operatorul postal.

"Incepand cu luna septembrie, Marius Bene s-a alaturat echipei Postmaster in calitate de director general. (...) Din fosta echipa executiva, Mihai Preotescu, cofondator si fost actionar al companiei, va ramane alaturi de Postmaster intr-o pozitie non executiva cu rol consultativ. Mihai Balaj, de asemenea cofondator si fost actionar, va parasi compania, urmand sa se dedice proiectelor personale", se arata intr-un comunicat al Postmaster.

Anterior, Bene a ocupat pozitia de director de vanzari Transilvania si Moldova la Cosmote Romania. De asemenea, el a fost director Business Development la Vodafone Romania si manager regional la TNT Romania.

Noul director general al Postmaster este absolvent al Universitattii Babes-Bolyai si detine un certificat de management de la Universitatea Open din Marea Britanie.

"Numirea sa consolideaza echipa de management si vine la scurt timp dupa ce alti doi executivi s-au alaturat companiei. Rezso Koszegi a preluat functia de director de operatiuni in iulie, dupa 10 ani petrecuti in TNT Romania, iar Sever Patrascioiu a fost numit director financiar in luna august, avand o experienta de 5 ani pe o pozitie similara la principalul dealer Mercedes, Autoklass", se mai spune in comunicat.

Citeste si:
PostMaster: Distributia neadresata se va reduce de la an la an
PostMaster: piata are un...

Austrian Post Group a intrat in actionariatul Postmaster in 2011, cu o cota de 26%. In noiembrie 2012, operatorul postal din Austria a preluat si restul actiunilor detinute de Mihai Balaj si Mihai Preotescu, fiecare cate 14,8% din actiuni, si de Radu Constantin Potolea - 44,4%.

Postmaster are o acoperire nationala de 80%, asigurata printr-o retea de 52 de birouri locale si 1.200 de angajati. Compania a fost infiintata in 2007 si a consemnat anul trecut afaceri de 11 milioane de euro, in crestere cu peste 10% fata de 2011.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri