De asemenea, clientii Orange pot cumpara la preturi subventionate smartphone-uri si tablete compatibile 4G: Nokia Lumia 625 la pretul de 49 de euro si Blackberry Q5 la 129 de euro cu Pantera 23, Samsung Galaxy SIII 4G la 0 euro cu Business Open 45, Samsung Galaxy S4 la 0 euro cu Business Open 65 si tableta Samsung Galaxy Note 10.1 4G la 399 de euro cu abonamentul Colibri Explore 15.

Preturile includ TVA si sunt valabile la activarea sau prelungirea pe o perioada de 2 ani a abonamentelor mentionate.

In prezent, Orange are acoperire 4G in Bucuresti si zona metropolitana din nordul orasului, precum si in statiunile montane de pe Valea Prahovei, unde ofera servicii de internet la viteze de pana la 75 Mbps pentru download si 37,5 Mbps pentru upload.

Citeste si:

„Prin extinderea acoperirii 4G, ne dorim sa le oferim clientilor nostri din Bucuresti si celor care viziteaza capitala o experienta de utilizare cat mai placuta intr-un oras cu adevarat digital. Aceasta presupune acces oricand la servicii de internet mobil de calitate, la aplicatii disponibile pe telefon si tableta, precum si la asistenta specializata in toate punctele de contact. In perioada urmatoare vom continua investitiile pentru a extinde acoperirea 4G” a declarat Jean-François Fallacher, chief executive officer la Orange Romania.

Principalii concurenti ai Orange Romania pe segmentul de Internet mobil sunt Vodafone si Cosmote.