Orange România anunță finalizarea tranziției Orange Romania Communications, fostul Telekom Romania Communications, către brandul Orange. Astfel, pe 28 martie 2022, operatorul de servicii fixe Orange Romania Communications încheie procesul de tranziție către brandul Orange pentru toate produsele și serviciile sale.

Clienții vor descoperi un nou design al magazinelor Orange Romania Communications și al aplicațiilor cu care erau obișnuiți. De asemenea, vor avea acces la prima ofertă comună de servicii fix-mobil, Orange și Orange Romania Communications. Totodată, Orange Business Services devine unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de data center din România, prin alăturarea resurselor Orange Romania Communications.

Pe 30 septembrie 2021, Orange a finalizat achiziția pachetului majoritar de 54% din acțiunile Telekom Romania Communications, redenumită Orange Romania Communications. La 6 luni de la tranzacție, cele două companii marchează parcurgerea mai multor pași importanți cu scopul finalizării tranziției operatorului de servicii fixe spre brandul Orange și pentru a le oferi clienților o experiență unitară.

Retail jobs

În ultimele 6 luni, jumătate dintre clienții Orange Romania Communications cu servicii mobile asociate contractelor convergente a fost transferată de la conectivitate mobilă Telekom Romania Mobile în rețeaua Orange România.

De pe 28 martie 2022, clienții Orange Romania Communications vor avea acces la principalele canale de contact Orange: call center - 300, website orange.ro și social media Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube și Twitter sub brandul Orange. Aceștia vor observa, de asemenea, un nou design al magazinelor Orange Romania Communications și al aplicației MyAccount Fix, ce devine My Orange Fix.

Orange Romania Communications va continua să funcționeze ca entitate juridică separată, subsidiară a Orange România.

De asemenea, Orange Business Services devine unul dintre cei mai importanți furnizori și integratori de tehnologie pentru sectoarele public și privat din România, prin alăturarea ecosistemului de parteneriate și de soluții Orange Romania Communications. Clienții business vor avea acces la un portofoliu mai variat de soluții de smart city, cloud și securitate cibernetică, precum și la o echipă extinsă de specialiști și consultanți IT&C.

Citeste si:
Cum vrea Telekom sa "fure" clienti: 50% reducere la portare in...
Cum vrea Telekom sa "fure"...

Orange Business Services are 5 centre de date în București, Cluj-Napoca și Brașov.

Cum arată oferta lansată de Orange

Oferta din 28 martie aduce un pachet care include Fibra 2000 cu viteze de până la 1.8 Gbps și router Wi-Fi 6 inclus, servicii mobile în rețeaua Orange, și TV cu un conținut variat ce cuprinde noile canale Orange Sport și opțiunea HBO & HBO Max inclusă 12 luni.

Pentru clienții existenți ai uneia dintre cele două companii, pachetele de fibră-TV sau de servicii mobile pornesc de la 8 euro. De asemenea, clienții loiali primesc până la 10 euro reducere pentru fiecare an de vechime în rețeaua Orange sau Orange Romania Communications, la achiziționarea de dispozitive. Astfel, la formarea unui pachet convergent cu servicii fix-mobil, se poate achiziționa un televizor Samsung Smart TV 108 cm la prețul promoțional de 129 de euro, cu discount maxim de loialitate.

Citeste si:
Black Friday 2018 la Orange. Telefoane la 0 si 5 euro cu abonament
Black Friday 2018 la Orange....

Costul pentru un pachet cu servicii de internet prin fibră și TV este de la 10 euro sau un pachet cu fibră-TV-mobil de la 16 euro.

Cu ocazia lansării noii oferte, abonații celor două companii vor avea acces 5G gratuit timp de o lună. Acesta este disponibil atât abonaților persoane fizice, cât și juridice, ce se află în aria de acoperire și au un dispozitiv compatibil.

Oferta completă de servicii fix-mobil, Orange și Orange Romania Communications, va fi disponibilă sub umbrela Orange Love, începând cu 28 martie.

Canalele Telekom Sport vor deveni Orange Sport

Pentru pasionații de sport, grilele TV Orange și Orange Romania Communications vor cuprinde, în curând, și programele sportive Orange 1, 2, 3 și 4. Astfel, ei vor putea urmări pe smart TV, telefon sau tabletă cele mai importante emisiuni și competiții sportive de fotbal (UEFA Champions League, Liga 1, Liga 2 și Cupa României, La Liga și Serie A), baschet (NBA), handbal (EHF Champions League, European Cup feminin și masculin), rugby (6 Nations) și Formula 1.

Citeste si:
Conturile de Twitter și YouTube ale armatei britanice au fost piratate
Conturile de Twitter și...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri