Cine este vocea care se ascunde in spatele asistentului personal ôSiriö [VIDEO]

Milioane de utilizatori de pe intreg globul pamantesc au vorbit pana acum cu “Siri”, cunoscut drept asistentul personal disponibil pe device-urile Apple, insa nimeni nu a stiut cine este vocea din spatele software-ului implementat de gigantul american pe sistemul de operare iOS.

CNN scrie ca Susan Bennett ar fi vocea care se ascunde in spatele “Siri”.

In urma unor dovezi audio testate de experti in domeniu s-a confirmat ca vocea din spatele asistentului personal de pe echipamentele mobile Apple apartine acrtitei americane.
Bennett a precizat pentru CNN si motivul pentru care vocea si raspunsurile asistentului personal Apple suna atat de “taios”.
“Sunt persoane care pot citi aproape incontinuu fara sa intampine probleme. Eu insa ma plictisesc destul de des, asa ca sunt nevoita sa fac pauze in dese randuri. Acesta este motivul pentru care vocea Siri poate suna uneori ca si cand ar avea o atitudine”, a declarat voiceoverul american.
Bennett a precizat pentru CNN ca a lucrat in medie circa patru ore pe zi timp de o luna intreaga in iulie 2005 pentru a inregistra vocea pentru Siri si spune ca a fost platita pe ora pentru serviciul depus, dar nu a precizat suma primita.
Vocea lui Susan Bennett este cunoscuta si pentru pasagerii care trec zilnic prin terminalul Delta Air Lines de pe aeroportul JFK din New York, SUA.

Contactati de televiziunea americana reprezentantii Apple nu au dorit sa confirme sau sa infirme identitatea vocii "Siri".

Citeste si:
“Hey Siri, Poli╚Ťia m─â trage pe dreapta” – ce face noua func╚Ťie iPhone
ÔÇťHey Siri, Poli╚Ťia m─â trage...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea IT & C »Setari Cookie-uri