"Expansiunea internationala a companiei, accelerata in ultimii opt ani, a condus la realizarea a peste 30% din cifra de afaceri din export de know-how, solutiile de eLearning detinand preponderenta. Avem semnate deja contracte multianuale de informatizare. Din punct de vedere financiar, vizam o crestere la 50% a ponderii exporturilor in cifra de afaceri a companiei", a declarat directorul general al Siveco Romania, Irina Socol, intr-un comunicat.
Primul proiect important al Siveco Romania in Turcia a vizat informatizarea Autoritati Nationale Vamale, in urma incheierii unui contract in 2009.

Siveco este prezenta in Turcia cu solutia eCustoms, implementata la Autoritatea Nationala Vamala, insa compania vrea sa demareze proiecte de eGoverment oferind solutii de eLearning, eAgriculture, eHealth, Customized Application Development, Enterprise Resources Planning (ERP).

Proiectele vor fi implementate in colaborare cu parteneri locali importanti, iar in activitatile sucursalei se vor implica atat angajati romani, cat si angajati locali.

Citeste si:

Infiintata in 1992, Siveco este printre cei mai importanti integratori de sisteme IT si dezvoltatori de aplicatii software din Romania, cu peste 1.300 de angajati.

Actionarii Siveco Romania sunt Siveco Netherlands (Oalnda), cu 42,2% din actiuni, PEF V Information Technolagy (Luxemburg) - 22,5%, Intel Capital (Cayman) Corporation (Insulele Cayman) - 10%, Irina Socol - 10,98%, Alexandru Radasanu - 7,62%, Siveco Romania - 3,75%, Florin Ilia - 2,68%, Daniela Bichir - 0,14% si Aurora Crusti - 0,14%.

Alaturi de cele trei birouri din Asia, compania mai detine unul in capitala Belgiei.