"Obiectul procedurii il constituie achizitionarea din fonduri europene nerambursabile de produse si servicii de dezvoltare si implementare a unui sistem informatic integrat interoperabil cu baze de date ale administratiei centrale pentru asigurarea monitorizarii mediului concurential, compus din echipamente si licente, platforma hardware si software (programe de operare si software standard) pentru integrarea serviciilor din cadrul Consiliului Concurentei ce corespund principiilor interoperabilitatii, precum si aplicatie software complexa care sa asigure gestionarea serviciilor oferite de Consiliului Concurentei, atat pentru persoane fizice cat si pentru mediul de afaceri sau alte institutii publice", se arata in anuntul de participare publicat pe www.e-licitatie.ro.

Autoritatea contractanta a stabilit durata proiectului la doi ani. Ofertantii vor depune o garantie de participare de 123.000 lei fara TVA. Proiectul va fi finantat din fonduri europene - 82,7% si de la bugetul de stat 17,3%.

La licitatie pot depune oferte firme care au realizat o cifra de afaceri medie de cel putin 12 milioane de lei in ultimii trei ani.