“Am reusit sa castigam anul acesta peste 170 de colegi noi. Ȋn continuare recrutam acolo unde exista cerere directa din piata. Plecam de la considerentul ca pana la sfarsitul acestui an, vom reusi sa atragem inca 30 de colegi pe zona productiva”, a explicat Metz.

EBS are in prezent peste 600 de angajati si colaboratori externi. Compania a angajat preponderent in domeniul tehnologiilor mobile (android, IOS), .NET, Java, PHP, Embedded si SAP, atat in zona AMS cat si cea de dezvoltare.

EBS Romania inregistrat in primele 9 luni ale acestui an acestui an o cifra de afaceri de 13 mil euro, in crestere cu 45,25%, fata de perioada similara a anului trecut.

Citeste si:

“Trendul ascendent din anii anteriori ai companiei a continuat si in primele 9 luni ale acestui an. Estimam o crestere de 40% la nivel de an, ceea ce inseamna o cifra de afaceri de 17,8 mil. euro pentru 2013”, a mai spus m Romania.

Pe piata locala compania si-a marit portofoliul de clienti pe segmentul SAP, dar si pe segmentul Clarvision ERP. Printre noi clienti castigati se numara Kober, Osborn International, Thyssenkrupp Bilstein Compa, Carmeuse Holding, IRIS Service Ciuc, Electroarges si Cableteam.

De asemenea, la nivel international, EBS a castigat clienti precum Enoro, Stratent, Sulzer, Westhouse, Bluforce, Wenger, Teleconnect, SAP SMA sau Basycs.