iPad Mini 2 include chip-ul A7 prezent in iPhone 5S, iar iPad 5 va avea un chip A7X. Ambele tablete vor avea o camera mai buna si co-procesorul de miscare M7, iar iPad 5 va avea si Touch ID.

Tabletele au trecut prin schimbari de design, iar cele mai evidente vor fi vizibile la iPad 5. In cazul iPad Mini 2 dotat cu Retina Display de 7.9 inch, erau in plan o rama subtire si o greutate mai mica decat variantele anterioare.

Pana acum, zeci de recenzii au dezbatut daca iPad 5 si Mini iPad 2 vor include o amprenta de scanare Touch ID- cu un buton Home, disponibila de asemenea la iPhone 5s.

Citeste si:

Spre dezamagirea multor utilizatori, analistul pe tehnologie Ming-Chi Kuo a sustinut ca tehnologia pentru scanarea amprentei nu va putea fi folosita pe tabletele Apple pana in 2014 din cauza unor „probleme de productie”, care necesita un scanner digital, un detector de metal si un buton de safir pentru optiunea „Home” .

Pe langa noile versiuni ale celor doua tablete, vor fi disponibile noi modele ale MacBook Pro Retina Display, dotate cu platforma Intel Haswell.