Taiwanezii de la HTC pregatesc un smartwatch si s-ar putea alatura rivalilor de la Sony si Samsung pe noul segment de piata

HTC, unul dintre cei mai importanti producatori de smartphone-uri din lume, care in aceasta perioada se confrunta cu grave probleme financiare, ia in calcul lansarea unui ceas inteligent, dispozitiv care ar urma sa apara pe piata in a doua parte a anului viitor, scrie presa de peste ocean.

O sursa apropiata companiei a declarat pentru Bloomberg ca produsul va incorpora o camera foto si va rula sistemul de operare Android, insa nu a oferit detalii referitoare la pret sau alte functionalitati.
La targul de tehnologie IFA Berlin desfasurat in acest an atat Sony cat si Samsung au prezentat fiecare cate un model de ceasuri inteligente. Pe acelasi segment este de asteptat ca si Apple sa prezinte un astfel de dispozitiv.
La inceputul acestei saptamani, Peter Chou, CEO-ul HTC si Cher Wang, proprietara grupului taiwanez si-au manifestat intentia de a intra pe un nou segment de piata.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri