Producatorul de produse electronice E-Boda Distribution lanseaza Impresspeed E350 Dual Core, o tableta cu ecran de 7 inch (17,7 cm) care se adreseaza celor care isi cumpara primul astfel de dispozitiv si care costa aproximativ 400 de lei.

Aceasta este dotata cu un procesor Rockchip RK3168 Cortex A9 Dual Core de 1.5 GHz, procesor grafic PowerVR SGX540, memorie RAM de 1GB si ruleaza sistemul de operare Android 4.2. Impresspeed E350 Dual Core este disponibila la pretul recomandat de 399 lei.

„Cu acest model de tableta ne adresam utilizatorilor cu nevoi minime de comunicare si un buget limitat. Aceasta poare deveni prima tableta a unui utilizator,” declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda.

Modelul Impresspeed E350 Dual Core este disponibil pe site-ul www.e-boda.ro si la magazinele partenere la pretul recomandat de 399 lei.

Dragoiu estimeaza ca anul acesta E-Boda Distribution va vinde in jur 70.000 de tablete. Modelele din portofoliul companiei care au inregistrat cele mai vanzari in primele opt luni ale anului au fost : Essential A300, Impresspeed E220 Dual Core, Supreme X80 Dual Core si Supreme IPS Dual Core X200.

In primele noua luni din acest an in Romania s-au vandut in jur de 330.000 de tablete, iar pana la finalul anului vanzarile vor ajunge la circa 500.000 de unitati, potrivit unei estimari facute in urma cu o saptamana de Alin Niscov, manager de vanzari in cadrul producatorului de tablete si smartphone-uri Allview

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri