Dell, obligata sa schimbe unele laptopuri din cauza unui miros de urina de pisica

Mai multi cumparatori s-au plans ca nu mai pot folosi ultrabook-urile Latitude 6430u produse de Dell, pe care au cheltuit intre 899 si 1.282 de dolari, din cauza ca „miros a urina de pisica”, scrie The Guardian.

Compania incearca acum sa dreaga problema raportata de clientii care nu mai suporta „odorizantul” care iese din laptopurile Dell si ii fac sa dea „shut down”.

In urma unei investigatii, Dell a concluzionat ca mirosul „nu este un pericol pentru sanatate” si pare sa fi fost cauzat de un „proces de fabricatie, care a fost schimbat acum”. Compania s-a autosesizat prima oara in aceasta privinta in iunie 2013, cand a primit primele reclamatii, iar in octombrie a inceput sa faca schimbarile necesare in noile serii de laptop pentru a scapa de problema mirosului.

Pentru a scapa de problema urat mirositoare, producatorul Dell i-a sfatuit pe utilizatori sa curete tastatura si sistemul de ventilatie, dar clientii se plang ca nu asta este solutia.

Din cauza mirosului neplacut produs de laptopuri, unii utilizatori au scris pe forumuri ca sunt si mai revoltati pe compania Dell pentru ca initial au dat vina pe pisicile lor.

Citeste si:
KFC lansează platforma proprie de comenzi online
KFC lansează platforma...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri