De joi, 28 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, “Black Friday” vine la Vodafone cu smartphone-uri la preturi speciale, de la doar 0 euro, si bonusuri atractive, in toata reteaua magazinelor, precum si online, la www.vodafone.ro/shop.

Promotional, in aceasta perioada, clientii Vodafone pot achizitiona numeroase smartphone-uri la preturi de doar 0 Euro, precum Nokia Lumia 520, cu abonamentul Smart 15 si extraoptiunea de 200 MB trafic, Sony Xperia L cu Smart 19 si extraoptiunea de 300 MB trafic sau Samsung Galaxy S III, cu RED 45.

Mai mult, toate telefoanele din portofoliul Vodafone vor avea reduceri speciale de pret, in functie de abonamentul ales de utilizatori. Si clientii serviciilor de business vor beneficia de oferte speciale, in functie de tipul de abonament ales, in aceeasi perioada.

In plus, clientii ce activeaza sau reinnoiesc de Black Friday un abonament Easy, Smart sau RED, primesc bonus 1 GB trafic de date, valabil o luna, pentru o si mai buna experienta de navigare online.

De asemenea, exclusiv online, vineri, 29 noiembrie, orice reinnoire facuta prin intermediul www.vodafone.ro/shop aduce utilizatorilor de doua ori mai multe puncte de loialitate decat intr-o perioada obisnuita a anului.

Principalii concurenti ai Vodafone sunt Orange, care participa de asemenea la Black Friday, Cosmote, precum si Romtelecom, RCS&RDS si UPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri