Nechita, UMT CG Software: Vrem sa recrutam 30 de oameni in 2014

UMT CG Software, divizia de dezvoltare software a companiei americane UMT Consulting Group, furnizor de solutii si servicii pentru gestiunea proiectelor si a portofoliilor de proiecte, vrea sa recruteze 30 de oameni in 2014, in special pentru tehnologii Microsoft precum ASP.NET, Azure, SharePoint 2013, a declarat pentru wall-street.ro, Ionut Nechita, directorul general al companiei.

In prezent, pentru centrul de cercetare si dezvoltare UMT CG Software are aproximativ 55 de angajati.

“Este destul de dificil sa gasim angajatii potriviti pentru ca suntem pe o piata a fortei de munca care ofera un numar mare de posibilitati cum e cea din Cluj. Cel masi greu este sa recrutam programatori, de nivelul middle si senior”, a explicat managerul.

UMT CG Software este o companie care a avut anul trecut o cifra de afaceri de 900.000 de euro si pierderi nete de 23.000 de euro, conform Ministerului de Finante.

Aproape toate veniturile companiei sunt generate de clienti din strainatate, in special din America de Nord, pe piata locala UMT CG Software fiind prezenta cu o implementare.

Citeste si:
Cum profita mediul de afaceri de viteza buna de Internet din Romania
Cum profita mediul de afaceri...

Cei mai multi clienti ai companiei provin din domenii precum sanatate, energie, utilitati, resurse natural si productie. Printre acestia se numara Deloite, JP Morgan Chase, Ernst & Young, Mitsubishi Caterpillar Forklift America, Shell, Merck (pe piata din SUA), Lego, Man Diesel (in Danemarca), TuV (Germania), Coca Cola (in Australia) si Volksbank (in Romania).

UMT Software este divizia de inginerie software din cadrul UMT Consulting Group.

UMT Consulting Group este prezent in Romania din 2000 cand a fost infiintata compania UMT Romania care a functionat la Bucuresti ca departament de dezvoltare software. Produsul dezvoltat , UMT Portfolio Manager a fost achizitionat de Microsoft la sfarsitul anului 2005 si a fost integrat in suita Microsoft EPM sub numele de Microsoft Project Portfolio Server.

In 2008 UMT CG si-a redeschis divizia de software in Romania la Cluj-Napoca sub numele de UMT Software.

Citeste si:
Ce business poti lansa cu pana in 10.000 de euro
Ce business poti lansa cu...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri